HACCP készítés
HACCP készítés, kézikönyv, dokumentáció kidolgozás a vendéglátás és az élelmiszer kereskedelem részére.
Tapasztalatunkra, szaktudásunkra támaszkodva gyakorlati segítséget nyújtunk egy vendéglátó egység vagy akár egy élelmiszerbolt létesítésékor felmerülő problémák megoldásában, a feltételek megteremtésében, a
hatósági engedélyeztetés kijárásában, az útvesztők közti eligazodásában. Kérjen ajánlatot »
HACCP felülvizsgálat
HACCP felülvizsgálat vagy kiegészítés, a vonatkozó törvényi előírások, az aktuális jogszabályi változások figyelmebevételével.
A felülvizsgálat során hasznos tanácsokat adunk az érvényben lévő jogszabályi követelményekről, a szükséges dokumentáció elkészítéséről, vezetésének rendjéről.
Vállaljuk továbbá meglevő rendszer átalakítását, felújítását üzemeltető váltás, tevékenységi kör kibővülése esetén is. Kérjen ajánlatot »
Élelmiszer-higiénia tanácsadás
Élelmiszerhigiénia, élelmiszer minőségbiztosítás gyakorlati tanácsadás a teljes élelmiszerlánc szereplőinek,
a termelőtől egészen a végfelhasználóig fogyasztóig.
Szakszerü kockázatértékelésünk során ellenőrizzük, hogy az adott egység kialakítása
megfelel-e az előírásoknak, valamint hogy milyen higiéniai gyakorlat
szerint üzemel. Kérjen ajánlatot »
62/2011. (VI. 30.) VM rendelete a vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről.
Szeretné tudni, milyen változásokat kell végrehajtania munkája során, hogy jogszabályi rendelkezésekbe ne ütközzön?
Jelentősen érinti a vendéglátósokat, a mozgóboltosokat!
Változás állt be technológiai kialakítási feltételeknél, (hűtőterek kialakítása, tárolási szabályok, biztonságos hőközlési előírások, mosogatási lehetőségek kialakításánál, ételminta eltételére és anyaghányad kiszabatra vonatkozólag.
Új modulunk ezen elvárásokat már tartalmazza!
Az alábbi kész haccp rendszereinket, megvételre ajánljuk fel, jelentős árengedménnyel:
Átírással, némi módosítással, testre szabással!
- Presszó Rendszer: 18.000 Ft
- Söröző rendszer: 18.000 Ft
- Speciális (kürtöskalács forgalmazás) 15. 000 Ft
- Melegkonyhás rendszer: 28.000 Ft
- Büfé rendszer: 25.000 Ft
- további élelmiszerhigiéniás oktatási anyagok: 5000 Ft/db