KézfertőtlenítőA fertőzések túlnyomó része közvetlen érintkezés útján terjed, kezünkkel gyakran érintünk szennyezett anyagokat, felületeket. Ráadásul napról- napra a kórokozók és baktériumok egyre ellenállóbb fajtái jelennek meg.

A gyakori és alapos kézfertőtlenítéssel azonban megelőzhetjük a fertőzéseket, és gátolhatjuk a mikroorganizmusok terjedését.

Ehhez kínálunk Önnek egy hatékony megoldást, ugyanis az érintés nélküli kézfertőtlenítő használatával a higiénés kézfertőtlenítés biztonságossá és gazdaságossá válik.

Miért éri meg Önnek az érintés nélküli kézfertőtlenítő használata?

  • jelentős (~80%) mennyiségű kéztisztítószer megtakarítás,
  • nincs szükség se vízre, se papírtörlőre,
  • minimális energiafogyasztás,
  • a felesleges tisztítószer nem tud kárt okozni a padlón,
  • teljesen automatikus működésű, nem igényel karbantartást.

Kézfertőtlenítő-adagoló

A kézfertőtlenítő adagoló egyaránt kiválóan alkalmazható az élelmiszeripar, az élelmiszergyártás, a vendéglátás, a szállodaipar és az egészségügy területén is. Továbbá mivel az adagoló szinte bárhol elhelyezhető és bármilyen kézfertőtlenítőszerrel működtethető, így számos egyéb felhasználási területen is megfelelő és hatékony fertőtlenítést biztosít.

A kézfertőtlenítő adagolóval biztosítható, hogy azon személyek, akik közvetlenül érintkeznek az élelmiszerekkel, csak úgy léphessenek be a munkaterületre, ha előtte kezeiket fertőtlenítették.

kezfertotlenito-adagolo-1.jpg

Az oldalon szereplő termék a készlet erejéig áll rendelkezésre. Más típusban is tudunk segítséggel szolgálni. (a készülékhez kézfertőtlenítőszert is tudunk adni)
Ajánlatkérés, érdeklődés, megrendelés esetén kérjük, hívja a 06 30 /760-1236- os telefonszámot, vagy írjon az info@haccpinfo.hu email címre.

Haccp Info
Hívja most
HACCP

HACCP készítés

gyorsan, olcsón,
garanciával


Kérjen ajánlatot »


kezfertotlenito-adagolo.jpg


Kézfertőtlenítő adagoló »