HACCP info - környezetvédelmi nyilatkozatHACCP kézikönyv, HACCP dokumentáció kidolgozás környezetbarát módon

Mi a HACCP info munkatársai úgy gondoljuk, hogy környezetünk védelme rendkívül fontos dolog.

A dokumentáció készítés, a felesleges nyomtatás gyakran jut eszébe az embereknek a minőségbiztosítással kapcsolatban. Mi felelősen gondolkozunk és a HACCP kézikönyv, valamint minden egyéb HACCP dokumentáció készítés során igyekszünk minimálisra csökkenteni a felhasznált papír mennyiségét.

Nálunk nincs felesleges dokumentáció gyártás, nincs felesleges kézikönyv nyomtatás!

Szolgáltatásaink kialakításakor is azt a célt tűztük ki magunknak, hogy amikor csak tehetjük a HACCP kézikönyv, valamint minden egyéb HACCP dokumentáció kidolgozása során kizárólag újrahasznosított papírt használunk. Azonban a kézikönyv készítéshez használt újrahasznosított papír előállítása is rombolja környezetet, ezért legfontosabb célunk a felesleges dokumentáció, a felesleges hulladék keletkezésének megelőzése.

Mi sem vagyunk tökéletesek, ezért a munkavégzésünk során esetlegesen keletkező felesleges papír hulladékot, dokumentációt pedig kizárólag szelektíven gyűjtjük.

Környezetbarát szemléletünket, a környzetvédelem fontosságát pedig folyamatosan terjesztjük Ügyfeleink és a velünk már régóta kapcsolatban álló üzleti partnereink körében is.

Amennyiben tapasztalatunkkal, szaktudásunkkal Önnek is segíthetünk, kérjen ajánlatot szolgáltatásainkról!

Haccp Info
Hívja most
HACCP

HACCP készítés

gyorsan, olcsón,
garanciával


Kérjen ajánlatot »


kezfertotlenito-adagolo.jpg


Kézfertőtlenítő adagoló »